Kategoritë

Shkruan: Sasho Ordanoski ë shtete normale, kur tu vdesin 130 foshnje për më pak se dhjetë muaj në spitalin shtetëror gjinekologjik dhe obstetrikë, prolongohen të gjitha aktivitetet dhe ky...

Shkruan: Sasho Ordanoski “ë përgjithësi, më duhet të them se kam frikë për jetën time më tepër, me këtë terr të drejtësisë. Nuk është me rëndësi nëse do të...

Shkruan: Sasho Ordanoski q sa unë kuptoj në përrallën për kthimin e shtetit juridik në Maqedoni, ekzistojnë indicie të fuqishme se presidenti i mëparshëm i Gjykatës Penale Vlladimir Pançevski...

Shkruan: Sasho Ordanoski ë gjithë kanë të drejtë të dëshpërohen nga zhvillimi dhe përfundimi i gjykimit të rastit “Monstra”: edhe të gjykuarit edhe familjarët e viktimave edhe gjithë opinioni...

Shkruan: Sasho Ordanoski jë nga bashkëpunëtorët më besnikë të Familjes, palaçoja politik Amdi Bajram – ju lutem, nuk është hera e parë që e kualifikoj politikisht dhe jam i...

Shkruan: Sasho Ordanoski tatistikë e pastër: Në SHBA ka më tepër copë armë në pronë civile, sesa numri i banorëve, duke i përfshirë edhe foshnjat e sapolindura. Në SHBA...

Shkruan: Sasho Ordanoski ë politikë, si dhe në jetë, optimizmi është gjë e rëndësishme – shpesh edhe përkundër shanseve për atë, i lëviz gjërat drejt përfundimit të dëshiruar. Antonio...

Shkruan: Sasho Ordanoski isa ditë me radhë pranoj informata se si një pjesë e rrjetit tonë diplomatik punon fuqishëm në interes të dëmit tonë. Më tepër diplomatë maqedonas dhe...