Kategoritë

Shkruan: Sasho Ordanoski esari u vra me 23 therje thike. Dhe nuk ka lidhje që shumë më vonë, Shekspiri këtë numër në veprën e tij “Jul Cesari”, nëse e...

Shkruan: Sasho Ordanoski ë tubimin e djeshëm në Koçanë, Gruevski ka premtuar se pas 15 tetorit do të vijë “Epoka e re” në Maqedoni. Pritni tani, nuk mundet të...

Shkruan: Sasho Ordanoski jëqind ditët e Qeverisë së re, ishin, dhe kaluan, u kryen të gjitha analizat e thella dhe nga pak solide, nga kjo u nxjerrën përfundime përkatëse...

Shkruan: Sasho Ordanoski rapimi andej -këndej i Gruevskit nëpër mediat në gjuhën shqipe gjatë javës së fundit, që t’u thotë bashkëqytetarëve tonë Shqiptarë se sa i respekton dhe sa...

Shkruan: Sasho Ordanoski iç kanë filluar, VMRO -DPMNE janë të vendosur tu kushtojnë më tepër energji dhe kohë pretendimet e tanishme ta diskreditojnë Koço Angjushevin, nga ajo energji dhe...

Shkruan: Sasho Ordanoski prishën Zaevin – me të drejtë – duke e tallur për takimin e tij “historik” me Trampin. Mirë, në mënyrë objektive, në krahasim me presidentët e...

Shkruan: Sasho Ordanoski ur i detyroni tjerët publikisht ta përsërisin gënjeshtrën tuaj, atëherë edha ata bëhen bashkëpunëtorë në atë gënjeshtër, ndërsa disa nga ata vazhdojnë ta mbrojnë edhe kur...

Shkruan: Sasho Ordanoski a një dozë mazokizmi në eksperimentin që e zbaton Branko Geroski, edhe pse edhe ai me siguri e din se kjo në asnjë mënyrë nuk mund...

Shkruan: Sasho Ordanoski Me një interpretim të lirë të teorisë, mund të thuhet se në histori mund të identifikohen dy lloje diktatorësh: ata që kanë dalë budallenj dhe ata...