Kategoritë

Nga nesër, deri në fund të këtij muaji, në shtatë qytete të Maqedonisë do të shfaqen katër filma për fëmijë, në kornizat e projektit “Java e filmave për fëmijë”,...

“Mendoj se rokenrolli është art i margjinalizuar, nëse jo edhe tërësisht i injoruar në 15 vitet e fundit, ndërsa bëhet fjalë për një faktor të rëndësishëm në kulturë, me...

Ansambli vokal “Simbioza” do të  paraqitet sonte në Strugë, në Qendrën e Kulturës “Vëllezërit Milladinovi”, me fillim në ora 20. Për idenë e formimit të  një përbërjeje korale multietnike...

Këtë vit, për herë të dytë do të mbahet gala-mbrëmje e rrëfimit të tregimeve të femrave. Evenimenti PiçPriç, që do të mbahet sot në kinemanë “Frosina”, në QRK në...

Me ekspozitë, koncerte, poezi, filma dhe hapje të shitores muzikore – “Ap(o)teka”, Qendra Kulturore Rinore , sonte do të shënojë ditëlindjen e 45.

Në evenimentin e madh multimedial të Karvanit të Lirisë në Kumanovë, i cili u mbajt më 2 shtator, mes poetëve që u shfaqën në skenën e madhe, paraqitje të...