Kategoritë

Mendim Hajredini: Demagogët e BDI-së duhet ta dijnë se…

Demagogët e BDI-s duhet ta kenë të qartë se numri I votuesëve shqiptarë të cilët I përfaqëson Zaevi, është gadi baraz me ata që votuan për partinë e tyre, se Pendarovski është president “konsensual”, se edhe Komisari për zgjerim i BE, para dy ditëve, bisedoi vetëm me Zaevin dhe Mickovskin. Këtë, si duket, nuk e kanë të qartë vetëm disa fëmijë dhe ministra të BDI-s.