Kategoritë

Shkruan: Sasho Ordanoski undohem të shkruaj diçka për fjalimin e fundvitit të presidentit Ivanov, e të mos jetë ofenduese, përqeshëse, përbuzëse, me ironi…Dhe, pa sukses. Të gjitha kualifikimet dhe...

Shkruan: Sasho Ordanoski ë jemi realë: sistemi publik shëndetësor i Maqedonisë gjendet në pikën në të cilën nuk mundet të rikuperohet me reforma.

Shkruan: Sasho Ordanoski ë komunizëm, ky parim quhej “centralizëm demokratik”. Kjo do të thotë se çdo kush në parti, deri në një moment të caktuar, mund të dërdëllisë sa...

  Ndodhi edhe një vrasje në qytetin tonë. E kuptova ( siç e keni kuptuar edhe ju) nga interneti. Nga portalet e internetit, dhe nga miqtë që e shpërndanë...

-r Venko Filipçe, ministri i ri i shëndetësisë  pothuajse i “sapolindur”  në qeverinë e Zaevit, është prodhim tipik shëndetësor maqedonas – “gërshetimit të zorrëve”: ai është profesionist i lëvduar...

  Shkruan: Sasho Ordanoski shtë ulur Mijallkovi në Marriot dhe ka ftuar një nga një deputet nga kongresi partiak në Vallandovë, që t’i bind të votojnë për Hristijan Mickovskin....

KOLUMNË Erë dhe mjegull

Shkruan: Sasho Ordanoski ranova shumë reagime për propozimin tim kontrovers prej para disa ditësh për nacionalizimin e BEG, si një nga masat strategjike të mundshme për zgjidhjen e problemit...

Shkruan: Sasho Ordanoski avën e kaluar e ndoqëm diskutimin dekurajues rreth mënyrës në të cilën zhvillohen reformat e nisura në sferën ligjore: u dhanë dorëheqje, u paralajmëruan të reja,...

Shkruan: Sasho Ordanoski o kalon edhe një ditë me ndotje të tmerrshme të ajrit në Shkup, e ne nuk shohim se dikush po ndërmerr diçka serioze për këtë çështje....