Kategoritë

Reagime Hajredini: Rreth Aliut duhet të bashkohen ata që ai ua shanë nënat!?

Xhevdet Hajredini

Thirrjen e Aliut për tu bashkuar rreth kauzës kombëtare për të zgedhur kryeministër shqiptar, menjëherë duhet ta pranojnë, jo vetëm të gjithë partitë, por edhe ata shqiptarë të cilëve ai dhe shoku i tij i fëmijërisë ua shajnë nënën, veçanërisht tetovarët.