Kategoritë

Fushata Hajredini: Aliun nuk mund ta shpëtojë më as PPD-ja

Xhevdet Hajredini:
Aliun dhe shokët e tij, nga përgjegjësia për krimin dhe korrupsionin shumvjeçar, se shpëton dot as Partia për Prosperitet Demokratik.