Kategoritë
KUVEND U votua ligji për amnisti

Kuvendi dje në mbrëmje me procedurë të shkurtuar e miratoi Ligjin për amnisti pasi që paraprakisht dje Grupi interparlamentar...

Lexo më shumë
TRAUMAT E SOPIT Talenti i makiatos!

Në vendin tonë kemi talentë në të gjitha sferat, mirëpo talenti më i madh është ai i makiatos; talenti...

Lexo më shumë
KUVEND U votua ligji për amnisti

Kuvendi dje në mbrëmje me procedurë të shkurtuar e miratoi Ligjin për amnisti pasi që paraprakisht dje Grupi

TË DREJTAT E NJERIUT Më 18 dhjetor përkujtojmë: Çdo kush ka të drejtën e lirisë së mendimit, ndërgjegjes dhe besimit

Më 18 dhjetor përkujtojmë për Nenin 18 nga Deklarata e përgjithsme për të drejtat e njeriut: Gjithkush ka

STATUSI I DITËS Nëse dëshiron ta shkatërrosh një popull, fillo nga arsimi

Të inspiruar dhe të nxitur nga gjendja në arsimin sipëror në Maqedoni, si dhe nga protestat e sotme të

PROTESTA Studentët protestojnë

Në Tetovë sot filluan protestat studentore, me sloganin #për studentët.

SHGM Këshilli Drejtues i SHGM-së konfirmoi njëzëri kryetarin e ri Çadikovski

Këshilli Drejtues i Shoqatës së Gazetarëve të Maqedonisë dje mbajti mbledhje konstituive ku miratoi

27 Prilli Komisioni për pajtim, nuk ka amnisti për dhunuesit e 27 prillit

Grupi kuvendar ndërpartiak për pajtim, integrim dhe reforma sot do të mbajë mbledhjen e tret ku pritet të

TË DREJTAT E NJERIUT Më 17 dhjetor përkujtojmë: Çdo kush ka të drejtë për pronësi!

Më 17 dhjetor përkujtojmë Nenin 17 të Deklaratës së përgjithshme për të drejtat e njeriut:  1. Gjithkush

MARRËDHËNIE BILATERALE Pa viza në Kolumbi

Hiqen vizat për qytetarët e Maqedonisë për në Kolumbi, njoftoi sot ambasadori i Maqedonisë në Brazil, Ivica

KRONIKË E ZEZË Në paraburgim shoferi i autobusit të aksidentuar në Serbi

Gjithsej në spital gjenden gjashtë të lënduar, ndërsa dy prej tyre janë në gjendje kritike.

IDENTITETE Për identitetet, pa ndalesa, nga të gjitha aspektet

CIVILI do ta prezantojë publikimin “Humbje e identitetit ose… ? më 19 dhjetor 2018, në hotelin City Park