Kategoritë

Fushata Hajredini: Integrimet meritë e LSDM-së, Talatin e zgjodhën Zaevi dhe Sela, BDI s’ka asnjë meritë

Xhevdet Hajredini:

Nuk është meritë e askujt tjetër, përveç se e Zaevit dhe Ciprasit, të mbështetur nga BE dhe ShBA, për Kontratën e Prespës dhe anëtarsimin e Maqedonisë në NATO.
Shqiptarët s’ka pas nevojë kurrë askush të angazhohet që ti bindë se i takojnë Perëndimit.Posaçërisht jo ndonjë enverist i dikurshëm.
Talat Xhaferi nuk u bë kryetar Kuvendi me votën e Ali Ametit, por me votën e Zaevit të përgjakur dhe Zijadin Selës, të cilin e tërhiqnin si të pajetë.
“Punët e mira”, të cilat Ali Ameti lavdërohet se i ka bërë bashkë me Gruevskin, në raportin e grupit të tij, në mënyrë precize, i ka përshkruajt gjermani Rajnhard Pribe, i ndihmuar edhe prej ekspertëve italjanë për luftën kundër mafias.
Eshtë e pamundur kryemimistri I parë shqiptar të zgjidhet pa votat e atyre për të cilët Ali Ameti thot se “ju dridhen këmbët nga kjo ide”.