Kategoritë

Organizata Shëndetësore Botërore kumtoi se rreth 11% nga ilaçet në vendet në zhvillim janë të falsifikuara, që me siguri është shkaku për vdekjen e dhjetëra mija fëmijëve siç është...

Mijëra Maltezë mbrëmë dolën në protestë dhe kërkuan drejtësi dhe përgjegjësi për vrasjen e gazetares Dafne Karuana Galicija. Shumica nga pjesëmarrësit në protestë mbanin pllakate dhe bluzë me fjalët...

Policia kufitare e Kosovës në vendkalimin kufitar Jarinje në kufi me Serbinë, ka ndaluar autobus nga Serbia në të cilin ka gjetur granata dore, informon Prokurori Publik nga Mitrovica,...

Zgjedhjet Vendore në Kosovë po zhvillohen në përgjithësi qetë. Përveç disa vonesave të hapjeve të vendvotimeve, u shënua edhe një incident – deklaroi Ilir Ajdini, gazetar dhe analist politik...

Mijëra Katalonas mbrëmë dolën në rrugë ta festojnë referendumin për pavarësi, që u mbajt dje përkundër tentimeve të policisë spanjolle për ndalimin e qytetarëve të votojnë. Derisa ata festojnë,...

Gjermania e ndalon eksportin më të madh të armëve për Turqi, për shkak të situatës së përkeqësuar me të drejtat e njeriut në Turqi, dhe marrëdhëniet e acaruara me...