Kategoritë

Vulosja përfundimtare e Marrëveshjes me Greqinë dhe verifikimi si ligjor dhe i preferuar për përmirësimin e statusit të shtetit me hyrje në BE dhe NATO, duket se do të...

Kryetari i Kuvendit i Republikës së Maqedonisë, Talat Xhaferi, pas miratimit në mbledhjen e sotme e nënshkroi Ligjin për ratifikim të Marrëveshjes përfundimtare për zgjidhje të dallimit siç është...

Deputeti i shumicës parlamentare Ferid Muhiq ka votuar kundër propozim ligjit për ratifikim të marrëveshjes mes Greqisë dhe Maqedonisë që të silelt në procedurë të shkurtuar.

Filip Petrovski, nga fraksioni i VMR0-DPMNE theksoi se nuk priste mbështetje nga udhëheqësi Hristijan Mickoski për protesta kundër marrëveshjes me Greqinë dhe pretendon se Mickoski është në një marrëveshje...