Kategoritë

Poentë Hajredini: Nuk mund të përfaqësojë vullnetin e të gjithë shqiptarëve partia që mashtroi shqiptarët

Xhevdet Hajredini:

Nuk mund ta përfaqësojë vullnetin e të gjithë shqiptarëve partia, e cila në Kuvend ka vetëm 15 deputetë të fituar duke I mashtruar votuesit e tyre se votojnë për kryeministër të parë shqiptar, dhe nuk e ka as mbështetjen e shumicës së votuesëve, as të zgjedhësve, as të popullit.