Kategoritë

CIVILi ua uron Vitin e Ri 2021 të gjithë qytetareve dhe qytetarëve të Republikës së Maqedonisë së Veriut dhe në botë.

EU integrime, lufta  kundër dezinformatave dhe kërcënimeve hibride, antikorrupsioni, drejtësi, zgjedhje, regjistrimi, antinacionalizmi, vlerat e gjelbra dhe të drejtat e njeriut, janë disa nga temat për të cilat do...