Kategoritë

Shkruan: Sasho Ordanoski uk duhet të jesh Dan Brown, as të jetë ekspert i Kodit të Da Vinçit, që të zbulojë se me permutacion të thjeshtë të emrave dhe...

shkruan: Sasho Ordanoski ë vizitë e Hojt Ji në Sеrbi – bëri kaos total në skenën e tyre të brendshme politike! Dy-tre ditë pas takimit, kryetari Vuçiq ende nuk...

Nuk dyshoj në qëllimet e mira të kryeministrit Zaev t’i shpëtojë shqiptarët nga vetvetja. Mirëpo, nuk i bën zgjedhja e mjetit. Dhe, sa edhe që është e keqe zgjedhja,...

Shkruan: Sasho Ordanoski ur vendosni të shkruani kolumnë ditore, atëherë disa tregime vijnë vet. Kjo është një e tillë…

Shkruan: Sasho Ordanoski Me dekada pas, kam vështirësi të jap përgjigje për një pyetje: pse çdo herë kur e humb pushtetin, e djathta maqedonase mendon se kjo është rezultat...

Shkruan: Sasho Ordanoski shikuam Grujon në intervistë në TVAlfa: përsëri intervistë e kurdisur, përsëri faqe me përgjigje (të këqija) të shkruara (përsëri lexon, belbëzon, ndërsa kamera e kap në...

Në ditën e votimeve më 15 tetor dhe ditëve më pas, më pyesnin disa neutralë dhe ca djathtistë dashamirë ashtu si me shaka: ”Edhe? Të lira janë zgjedhjet?”. Them,...

Shkruan: Sasho Ordanoski ë shkollë e mendimit në politikë thotë se, nëse dëshironi të sundoni gjatë në një vend të vogël siç është Maqedonia, ju duhen vetëm dy informata:...

Shkruan: Sasho Ordanoski y procesverbal është fituar nga audio burime ndërkombëtare spiune. Transmetojmë pjesë nga incizimi i diskutimit gjatë seancës sekrete që u mbajt pardje në Komitetin Ekzekutiv të...

KOLUMNË Brirë në thes

Shkruan: Sasho Ordanoski ë nga pasojat e fitores bindëse të LSDM në zgjedhjet vendore është fakti se, në kuptim politik dhe psikologjik, tani ata e “posedojnë” vendimin për shpërbërjen...