Kategoritë

Zgjedhjet Hajredini: I vetmi sukses që e pret BDI pas 15 korrikut, është të shpëtojnë nga drejtësia

Xhevdet Hajredini:

 

I vetmi sukses të cilin BDI e pret nga zgjedhjet e 15 korrikut, nuk është kryeministri I parë shqiptar, por të mbetet në pushtet me cilën do qoftë parti maqedonase, dhe e tërë udhëheqësia e saj të shpëtojë nga përgjegjësia penale, politike dhe morale.