Kategoritë

Njësia Zgjedhore 6 i përfshin komunat- Tetovë, Gostivar, Jegunovcë, Kërçovë, Tearcë, Bogovinë, Vrapçisht, Bërvenicë dhe Zhelinë. Në këtë njësi zgjedhore kanë votuar 123, 819 votues, gjegjësisht, dalja është 39,98%.

Njësia zgjedhore 2 i përfshin komunat Kumanovë ( 149 vendvotime, 18 hyjnë në NJZ 3), Likovë, Nagoriçanë e vjetër, Haraçinë, Gazi Babë, Butel, Çair, Shuto Orizarë, Çuçer –Sandevë dhe...

Para, dhe gjatë votimeve dhe në ditët pas, CIVILi është i mbushur me thirrje dhe mesazhe nga qytetare dhe qytetarë, si dhe nga disa nga entitetet partiake që morën...

Njësia Zgjedhore 3 përfshin komunat e Kumanovës (18 vendvotime), Kriva Pallanka, Shtip, Koçani, Veles, Berovë, Pehçevë, Probishtip, Dellçevë, Petrovec, Çashkë, Çeshinovë-Obleshevë, Zërnovc, Karbincë, Zelenikovë, Ilinden, Shën Nikollë , Vinicë,...