Kategoritë

“Regjistri i pronarëve të vërtetë duhet të prezantojë system që ka si për qëllim të bëjë transparencën e pronarëve dhe strukturave juridike të angazhuara ose të evidentuar si pronarë...

Oda Ekonomike e Maqedonisë Veriperëndimore (OEMVP ) në press konferencën që u mbajt dje me temë “Ekonomia në vitin 2018 dhe parashikimet për vitin 2019” dha rekomandimet e veta...

“Rritja e bashkëpunimit industrial, më shumë prodhime të Maqedonisë në tregun gjerman dhe më shumë know-how, teknologji dhe investues gjermanë në Maqedoni, do të jetë prioritet e Komitetit”, theksoi...

Qeveria e Kosovës në mbledhjen e sotme, ka marrë vendim që të vendoset masa prej 100% ndaj produkteve të importuara me origjinë nga Serbia dhe Bosnja e Hercegovina, përjashtuar...

Kanë kaluar vetëm 24 orë nga nënshkrimi i marrëveshjes së paqes ndërmjet Maqedonisë dhe Greqisë dhe menjëherë ka nisur bashkëpunimi ekonomik në fushën e gazit natyror.