Kategoritë

  Ndodhi edhe një vrasje në qytetin tonë. E kuptova ( siç e keni kuptuar edhe ju) nga interneti. Nga portalet e internetit, dhe nga miqtë që e shpërndanë...

-r Venko Filipçe, ministri i ri i shëndetësisë  pothuajse i “sapolindur”  në qeverinë e Zaevit, është prodhim tipik shëndetësor maqedonas – “gërshetimit të zorrëve”: ai është profesionist i lëvduar...

  Shkruan: Sasho Ordanoski shtë ulur Mijallkovi në Marriot dhe ka ftuar një nga një deputet nga kongresi partiak në Vallandovë, që t’i bind të votojnë për Hristijan Mickovskin....

KOLUMNË Erë dhe mjegull

Shkruan: Sasho Ordanoski ranova shumë reagime për propozimin tim kontrovers prej para disa ditësh për nacionalizimin e BEG, si një nga masat strategjike të mundshme për zgjidhjen e problemit...

Shkruan: Sasho Ordanoski avën e kaluar e ndoqëm diskutimin dekurajues rreth mënyrës në të cilën zhvillohen reformat e nisura në sferën ligjore: u dhanë dorëheqje, u paralajmëruan të reja,...

Shkruan: Sasho Ordanoski o kalon edhe një ditë me ndotje të tmerrshme të ajrit në Shkup, e ne nuk shohim se dikush po ndërmerr diçka serioze për këtë çështje....

Shkruan: Sasho Ordanoski endoj se është reale të supozohet se, deri në këtë moment, askush me saktësi nuk e din se si do të zgjidhet çështja e emrit me...

KOLUMNË Të varet KSHPK!

Shkruan: Sasho Ordanoski ë kontrolloj, ndoshta kam bë lëshim: Vallë DIKUSH dëgjoi NDONJË reagim nga Komisioni Shtetëror për pengimin e korrupsionit ( KSHPK) për skandalet e shumta që çdo...

KOLUMNË

Shkruan: Sasho Ordanoski para, si çdo ekonomist politik  i paaftë, ai mendoi se ekonomia është ajo që mund ta nënshtrojë politikën – kjo para shumë kohe, nëse ndonjëherë ka...

Shkruan: Sasho Ordanoski izita e fundit e Zaevit në Bruksel më ngjan si kur gomarin e ftojnë në dasmë: sasia e komplimenteve që ia bënë atje, me siguri mund...