Kategoritë

Shkruan: Sasho Ordanoski inqerisht, jam i shokuar ( edhe pse i kënaqur) nga mbështetja e dobët që e pranon udhëheqësia e VMRO-DPMNE ( në përbërje: Grujo, Antonio, Vllatçe dhe...

Shkruan: Sasho Ordanoski erisa e kërkoja sustën e telepilotit e televizorit që ta rris zërin e adresimit të jashtëzakonshëm të presidentit Ivanov, adresimi mbaroi! Kështu që mbeta pa kuptuar...

Shkruan: Sasho Ordanoski E shikoj Petre Shilegovin në dy javët e fundit në disa adresime publike: kryetar i kryeqytetit është qe një muaj, ndërsa nga ai pritet të gjitha...

Vajza është pika e dobët e një babai. Ajo është bota, fillimi dhe mbarimi i çdo gjëje. Nga ana tjetër, heroi i përkryer i çdo vajze është i ati...

Shkruan: Sasho Ordanoski ë dekadat kur Turqia ishte shtet sekular – tani është në rrugë të mirë të bëhet një nga teokracitë më shpresëdhënëse jodemokratike, në krye me sulltanin...

Shkruan: Sasho Ordanoski acionalistët edhe në Bullgari edhe në Maqedoni u habitën nga zhvillimi i ngjarjeve në politikat fqinjësore të dy vendeve. Dy buldozerët pragmatikë politik, Borisov dhe Zaev,...

Shkruan: Sasho Ordanoski Aman Grujo, edhe Mugabe, edhe pse nuk ishte budalla të mbajë 49 llogari bankare – vetëm ti ende na lodhe! Pasi kështu, të të kthejmë në...

Shkruan: Sasho Ordanoski jë ish diplomat i lartë jugosllav, e pastaj edhe maqedonas, ka kohë i ndjerë – i cili karrierën e tij të lartë diplomatike e ndërtonte edhe...

Shkruan: Sasho Ordanoski olitika e Maqedonisë pas zgjedhjeve vendore ka pranuar një shpejtësi aq të madhe, sa që mund të alivanoseni nga forcat centrifugale të asaj shpejtësie! Lëvizja e...

Shkruan: Sasho Ordanoski ëse pyetej Gruevski, ai karrierën e tij politike me siguri do ta projektonte se atë të Robert Mugabes: partinë ta shndërrojë në lëvizje, vendin ta vendos...