Kategoritë

CIVIL – Qendra për Liri me vëmendje i ndjek ngjarjet dhe proceset lidhur me procesin zgjedhor në Republikën e Maqedonisë, dhe rregullisht e informon opinionin për gjetjet, analizat dhe...

Komisioni Shtetëror zgjedhor sot shpalli udhëzim për votim, për edukimin e qytetareve dhe qytetarëve me të drejtë votimi. Udhëzimi është në shtatë gjuhë dhe mund të hapet në ueb...

“Nuk fitova asgjë nga politikanët, as dua diçka”, u përgjigj një shkupjane e moshuar, në pyetjen e reporterëve të CIVIL Media, dhe kërkoi vetëm ti kthehet valixhja e vjedhur...

Gjatë vizitës në fshatin Vishticë, Komuna e Likovës, gazetari qytetar Bajram Sulejmani ka vërejtur se në shkollën fillore rajonale në fshat, bëhet rindërtimi i kulmit.

CIVIL -Qendra për Liri, të enjten, më 28 shtator, do ti ndajë pesë shpërblimet e fundit për artikujt më të mirë për gazetarë qytetarë, nga faza e dytë e...