Kategoritë

Për shkak të mospagesës së rrogës për muajin nëntor për të punësuarit në kopshtin “Fidani” në Komunën Çair, në shenjë proteste, sot kopshtet nuk do të punojnë.

Në ngjarjen tërëditore “ Perspektiva 2018 që u mbajt më 22 dhjetor, morën pjesë rreth njëzet persona publikë, profesorë dhe aktiviste she aktivistë të shquar. Ekipi i Civilit lajmëroi...

Civili ndan pesë çmime të reja për gazetari qytetare për artikujt më të mirë të gazetarëve qytetarë në periudhën nga 1 tetori deri tani. Ceremonia e ndarjes së shpërblimeve...

Civili organizon ngjarje tërëditore “Perspektiva 2018”, që do të mbahet të premten, 22 dhjetor, në hotelin City Park, nga ora 9 deri ora 17. Gjatë tërë ditës do të...

Është shtyer gjykimi i sotëm kundër të akuzuarit Boban Iliq, informuan avokatët e të involvuarve në rast. Seanca e ardhshme në të cilën do të jepen fjalët përfundimtare është...

Angele Zdravkin, pronar dhe menaxher i televizionit lokal nga Velesi “TV Zdravkin”, në intervistë për CIVIL Media flet për situatën në mediat lokale, presionet, lirinë e mediave dhe mënyrën...

PROTESTË Luftë për ajër!

Vendi i parë për ndotjen e ajrit në Shkup, i nxiti qytetaret dhe qytetarët që nesër në ora 12 të mblidhen para Qeverisë dhe ta “shënojnë” arritjen e madhe,...