Kategoritë

 Gjatë kohës së fushatës parazgjedhore për zgjedhjet lokale, kryetarja e komunës së Tetovës, Teuta Arifi, disa herë ka potencuar që për shkak të pastrimit të deponive nuk kanë arritur...

“Autobus të demoluar në Bit Pazar ku janë vozitur “Komitët”, “Shvercerët i kanë gurëzuar Komitët”, “Erdhi jeta, dhe shqiptarët filluan t’i rrahin maqedonasit mes Bit Pazarit”, “Votoni përsëri për...

“Qëllimi jonë afatmesëm deri në vitin 2020 është ulja e nivelit të  varfërisë nën 16%. Për të plotësuar këtë qëllim, kyç është zhvillimi ekonomik, që do të thotë më...

Në ditën para heshtjes zgjedhore, CIVIL – Qendra për Liri i fton mediat, përfaqësuesit e organizatave qytetare dhe misionet vëzhguese, vëzhguesit e Civilit dhe të gjithë qytetarët e interesuar,...

Civili ka mbajtur konferencë për shtyp në të cilën i prezantoi hulumtimet dhe analizat nga monitorimi zgjedhor në prag të zgjedhjeve lokale në Republikën e Maqedonisë. Xhabir Deralla i...

Në Parlamentin e Republikës së Maqedonisë, sot në mesditë do të rikthehet çmimi shtetëror “11 Tetori” për vitin 2017, i cili për herë të parë është ndarë në vitin...

Anëtari i të Majtës, Mariglen Demiri sot përsëri do të paraqitet në seancë të re para gjykatës Penale, për shkak të pjesëmarrjes së tij në protestat e vitit të...