Kategoritë

Në kohën kur përballemi me pandeminë e virusit korona, kushtet specifike në të cilat realizohet procesi arsimor, parashtrohen pyetje të caktuara për të cilat me kohë duhet të sillen...

CIVILi edhe këtë vit e shënon 12 Prillin, fillimin e Revolucionit të Larmë. Është një ditë që duhet të mbahet mend në histori si një simbol i luftës kundër...

Në vend, deri më 25 mars. janë bërë gjithsej 1.000 teste në Institutin për shëndet publik. Teste bëhen masivisht edhe në spitalin privat Zhan Mitrev, ku nga 23 marsi...

Lidhur me manipulimin dhe dezinformatat të cilat dolën në disa “media” të caktuara, Qyteti i Shkupit përmes kumtesës i informon qytetarët se vendimet për tatimin e pronës dhe taksën...

Republika e Maqedonisë së Veriut është njëra ndër vendet  në të cilat do të zbatohen dy projekte të rëndësishme ndërkombëtare për luftë kundër koronavirusit.