Kategoritë

Kryeministri i Republikës së Shqipërisë Edi Rama deklaroi se studentët janë ata që po e mbajnë peng plotësimin e 8 kërkesave të artikuluara në protestat për përmirësimin e arsimit...

Qeveria e Kosovës në mbledhjen e sotme, ka marrë vendim që të vendoset masa prej 100% ndaj produkteve të importuara me origjinë nga Serbia dhe Bosnja e Hercegovina, përjashtuar...

Votimi në raundin e dytë në Asamblenë së Përgjithshme të INTERPOL-it për Kosovën ishte 68 pro, 51 kundër dhe 16 abstenime. Këto vota nuk ishin të mjaftueshme që Kosova...

Si askund tjetër ku jetojnë shqiptarë, një orë letrare në Bujanoc vazhdon të jetë një manifest dashurie për atdheun. Të rinjtë recitojnë poezitë e rilindasve e burrat mbajnë radhë...

Me rastin e 17 Nëntorit, ditës së Çlirimit të kryeqytetit, në Tiranë u mbajt ceremonia e rastit, ku në fjalën e tij, kryetari i Bashkisë shprehu mirënjohjen për cilindo...

Parlamenti i Kosovës dje i ka miratuar në parim tri projektligjet e propozuara nga Qeveria për transformimin e Forcës së Sigurisë së Kosovës (FSK).