Kategoritë

Analistët Mustafa në ENTER: Virusi u prit me shaka, Qeveria ka menaxhuar mirë situatën

Publicisti Latif Mustafa sonte në emisionin “ENTER” ka vlerësuar se në vendin tonë koronavirusi u prit me shaka, ndërkohë në anën tjetër ka thënë se Qeveria ka menaxhuar mirë mënyrën e prezantimit(piarit) në kuptimin që nuk janë duke bërë panikë.

“Fillimisht nuk është bërë shumë e madhe. Madje, madje përderisa po flasim, përfshirë të djeshme dhe të pardjeshmen bëhej hajgare. Sa kushton kilogrami i mishit, miellit. Qeveria në anën tjetër po e menaxhon shumë bukur mënyrën e prezantimit (piarit) në këtë rast në kuptimin që nuk po bëjnë panikë”, ka thënë Latifi. /TV SHENJA/