Kategoritë

Shkruan: Sasho Ordanoski jë grup prej disa duzinave banditësh nga Kosova, me siguri në bashkëpunim me një grup më të vogël banditësh në pushtet nga Maqedonia ( për këtë...

Shkruan: Sasho Ordanoski aqedonia është në rrugë të mirë që të riemërohen në Republika Kronika e Zezë (Po, po, mundet të shtohet edhe pjesa E lartme ose E veriut...

Shkruan: Sasho Ordanoski ë 6 dhjetor të këtij viti, Finlanda festoi 100 vite nga pavarësimi. Me atë rast, qysh në vitin e kaluar, Finlanda iu drejtua Norvegjisë fqinje, me...

KOLUMNË Mirë ua bëri!

Shkruan: Sasho Ordanoski nformata zyrtare se LSDM, në dhjetë ditë mes dy rretheve zgjedhore i ka paguar TV Sitelit 125.000 euro për reklamim partiak, ma qetësoi nervozen që ishte...

Zgjedhjet përfunduan, por nuk përfundoi edhe dëshpërimi. Zgjedhjet përfunduan, por nuk arriti jeta tek të gjithë qytetaret dhe qytetarët. Zgjedhjet përfunduan, por persona të dyshuar fituan mbështetje institucionale. Zgjedhjet...

Shkruan: Sasho Ordanoski uk duhet të jesh Dan Brown, as të jetë ekspert i Kodit të Da Vinçit, që të zbulojë se me permutacion të thjeshtë të emrave dhe...

shkruan: Sasho Ordanoski ë vizitë e Hojt Ji në Sеrbi – bëri kaos total në skenën e tyre të brendshme politike! Dy-tre ditë pas takimit, kryetari Vuçiq ende nuk...

Nuk dyshoj në qëllimet e mira të kryeministrit Zaev t’i shpëtojë shqiptarët nga vetvetja. Mirëpo, nuk i bën zgjedhja e mjetit. Dhe, sa edhe që është e keqe zgjedhja,...

Shkruan: Sasho Ordanoski ur vendosni të shkruani kolumnë ditore, atëherë disa tregime vijnë vet. Kjo është një e tillë…

Shkruan: Sasho Ordanoski Me dekada pas, kam vështirësi të jap përgjigje për një pyetje: pse çdo herë kur e humb pushtetin, e djathta maqedonase mendon se kjo është rezultat...