Kategoritë

Në Edicionin e sivjetmë të Festivalit “Vera e Ohrit” do të performojnë edhe tre artistë shqiptarë: pianisti dhe kompozitori Robert Bisha, kitaristi Drilon Çoçaj, si dhe flautisti Elvis Rudi...

Në Sheshin “Maqedonia” sonte prej orës 19 do të fillojë Festivali i 13-të i artistëve të rrugës “Baskerfest” me defile të 20 pjesëmarrësve nga vendi dhe na jashtë. Organizatorët...