Kategoritë

PANEL Drejtpërdrejt: Zgjedhje të lira kundrejt propagandës së zezë

Si ndikon propaganda e zezë mbi kushtet për mbajtje të zgjedhjeve të lira? Çfarë duhet dhe mund të bëjë Qeveria dhe institucionet përkatëse, e çfarë shoqëria qytetare në luftën kundër propagandës së zezë, lajmeve të rrejshme, dezinformatave dhe gjuhës së urrejtjes? Çfarë është propaganda e zezë? Çfarë janë kërcënimet hibride mbi demokracinë? Me cilat sfida përballet Maqedonia e Veriut? Cilat janë përvojat e vendit tonë me propagandën e zezë dhe kërcënimet hibride mbi demokracinë?

ХИБРИДНИ НАПАДИ ВРЗ ДЕМОКРАТИЈАТА

Gepostet von Civil MK am Donnerstag, 13. Februar 2020

Pjesëmarrës në panelin janë Sllavjanka Petrovska, zëvendësja ministre për punë të brendshme, Marjan Zabrçanec, Koordinator nacional për komunikime strategjike në Qeverinë e RMV dhe Jasna Baçovska, profesoreshë universitare. Moderator i panelit do të jetë Xhabir Deralla, Presidenti i CIVILit.

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.