Kategoritë

Kuvendi dje në mbrëmje me procedurë të shkurtuar e miratoi Ligjin për amnisti pasi që paraprakisht dje Grupi interparlamentar për reforma, integrim dhe pajtim arriti pajtueshmëri për atë çka...