Kategoritë

Kuvendi dje në mbrëmje me procedurë të shkurtuar e miratoi Ligjin për amnisti pasi që paraprakisht dje Grupi interparlamentar për reforma, integrim dhe pajtim arriti pajtueshmëri për atë çka...

MARRËDHËNIE BILATERALE Pa viza në Kolumbi

Hiqen vizat për qytetarët e Maqedonisë për në Kolumbi, njoftoi sot ambasadori i Maqedonisë në Brazil, Ivica Bocevski sot njoftoi se hiqen vizat për qytetarët e Republikës së Maqedonisë....