Kategoritë

VËSHTRIM Deralla në “Utrinski brifing” me Ordanoskin, për zgjedhjet, gjuhën e urrejtjes, lajmet e rrejshme…

“Në vendin tonë marrëveshjet më të mëdha bëhen përmes partive politike dhe fakti që disa grupe po e bëjnë atë nuk mund të pranohet. Mund të bëhet nga grupe serioze që janë të organizuara si parti politike, që kanë shumë para dhe burime, shumë njerëz që punojnë për ta dhe shumë njerëz që duan të punojnë për ata,” tha Deralla në “Utrinski brifing”- Slloboden peçat.

Утрински брифинг 10.01.2020

Следете нè во живо!

Gepostet von Sloboden Pecat am Donnerstag, 9. Januar 2020

Në lidhje me zgjedhjet e parakohshme parlamentare, Deralla tha se CIVILi është gati dhe po monitoron nga afër situatën. Qytetarët dhe qytetarët janë burimi më i madh në vëzhgimin afatgjatë, tha Deralla, dhe gjetjet e para të monitorimit pas shpalljes së datës së zgjedhjeve CIVILi tashmë i ka paraqitur në konferencë për shtyp të mbajtur më19 dhjetor. “Ky komunikim fatkeq midis Smailloviq dhe Mizrahi, mendoj, është pompuar deri në maksimum dhe se është një spin, për të cilin partitë e caktuara politike janë me të vërtetë mjeshtra, dhe një ekzagjerim i asaj që: mesazhi i Smailloviq ishte një, dhe u pranua dhe vazhdoi diskutimi si diçka krejtësisht ndryshe,” vlerëson Deralla ngjarjen aktuale me statusin e Mersiha Smaillovic, drejtuar Ministres Teknike për Punë dhe Politikë Sociale Rashela Mizrahi.

B.J. / D.T.