Kategoritë

CEREMONI Para Qeverisë sot ngritet flamuri i NATO

Në oborrin e Qeverisë sot në ora 11 do të mbahet ceremoni solemne me rastin e ngritjes së flamurit të NATO para ndërtesës së Qeverisë. Me këtë rast kryeministri Zoran Zaev do të mbajë fjalim.

Mbishkrimi me shkronjat “Qeveria e Republikës së Maqedonisë” dje  është mënjanuar nga objekti i qeverisëKëto shkronja janë larguar me qëllim që të shtohet edhe “E Veriut”, në pajtueshmëri me emrin e ri kushtetues të shtetit.

Pas Qeverisë, pritet të ndërrohet edhe tabela e Kuvendit dhe ministrive, ndërkaq më pas duhet që të ndërrohen edhe nëpër objektet tjera shtetërore.