Kategoritë

SOCIALE “Dua të varrosem pa ndërmjetësues prej 417 eurosh, komunikoj vetë me Zotin në gjuhën shqipe”

Ismet Kryeziu ka reaguar ndaj rastit ku Bashkësia Islame në Vushtrri ka kërkuar 417 euro për të varrosur nënën ë një qytetari i cili është pjesë e skemës së asistencës sociale.

Sipas ligjit kjo kategori lirohet nga pagesa të tilla. Por BIK në Vushtrri nuk ka komentuar rreth arsyet pse iu kërkua ajo shumë e parasë.
Ismet Kryeziu ka thënë se nuk do të varroset me ndërmjetësues që flet në gjuhën arabe për 417 euro.

Ja postimi i plotë i tij:

417 euro per me te varros, me ndermjetesues mes teje e zotit, dhe ate ne gjuhen arabe.

Boll mire, qe e kam lane me shkrim e me goje, me m’varros pa ndermjetesues.

Vete komunikoj me zotin, edhe ate shqip.