Kategoritë

ZGJEDHJE PRESIDENCIALE LSDM ka shpallur konkurs për kandidatë për president shteti

Lidhja Social Demokrate e Maqedonisë (LSDM) ka shpallur konkurs për aplikimin e kandidatëve për president të Republikës së Maqedonisë.

Kandidatët e interesuar duhet t’i dorëzojnë kandidaturat e tyre më së voni deri më 19.02.2019 në selinë e partisë.

Deri tani te kjo parti janë spekuluar disa emra,  mes të cilëve është Nikolla Dimitrov dhe Oliver Spasovski.