Kategoritë

KUVEND Seanca për ndryshimet në kushtetutë shtyhet për ora 15

Seanca për ndryshimet në kushtetutë është shtyrë për në ora 15. Ende nuk ka marrëveshje mes LSDM dhe Besa. 

LSDM nuk ka qëndrim të qartë nëse me , për nënshtetësi e rrezikon identitetin maqedonas.

“Atë që e kemi deklaruar dhe që e tha edhe sot kryeministri Zoran Zaev, në atë qëndrojmë”, kjo ishte përgjigja e zëdhënësit dhe deputetit të LSDM-së, Kostadin Kostadinov, nëse kërkesat e Lëvizjes BESA e rrezikojnë identitetin maqedonas”, deklaroi zëdhënësi Kostadinov në konferencën për shtyp në Kuvend.