Kategoritë

MARRËVESHJE Bakojani: Cipras ka siguruar shumicën e deputetëve për Marrëveshjen e Prespës

Dora Bakojani vërteton se kryeministri grek Aleksis Cipras, ka siguruar 151 vota në Parlamentin grek për Marrëveshjen e Prespës, për televizionin grek “Sky”.

“Cipras ka siguruar shumicën e deputetëve për Marrëveshjen e Prespës dhe kjo ka shkaktuar dëshpërim tek Kammenos”,ka thenë Bakojani.

Ndryshe, Kamenos nëpërmjet një video, e ka kërcënuar Ciprasin, se do ta lëshojë qeverinë kur do të vijë në rend dite ratifikimi i marrëveshjes së Prespës në parlamentin grek, kjo për shkak se, për vendimet e ardhshme, Kamenos nuk i nevojitet më Ciprasit, shton Bakojani, për “Sky”.

A.M.