Kategoritë

PROTESTA Studentët e Shqipërisë e kalojnë natën para Kryeministrisë

Studentët e Shqipërisë mbrëmë e kanë kaluar natën para Kryeministrisë, në temperatura të ulëta të mbuluar me batanije.

Lulzim Basha u bëri thirrje qytetarëve të Tiranës t’u dalin në ndihmë studentëve me mbulesa dhe ushqim, ndërsa Kryetarja e LSI, Minika Kryemadhi në konferencë urgjente deklaroi se gjendja është kritike, dhe se duhet plotësuar kërkesat e studentëve sa më parë, sepse kërkesat nuk janë të mëdha.

Gjatë ditës së sotme studentët përsëri do të protestojnë para ministrisë së Arsimit në Tiranë.

D. T.