Kategoritë

“Vëzhgojmë” është një projekt për vëzhgimin e zgjedhjeve. CIVIL – Qendra për Liri do të sigurojë vëzhgimin gjithpërfshirës, jo-partiak, tërësisht objektiv dhe neutral dhe të zbulojë informacion mbi zhvillimin...

Komisioni Shtetëror Zgjedhor njëzëri mori vendim për ta miratuar raportin e kontrolleve të kryqëzuara dhe analizave statistikore të Listës Zgjedhore, sipas të cilit 316.000 votues janë të kontestueshëm, të...

CIVIL – Qendra për Liri organizon një panel-diskutim ekspertësh të titulluar “Pluralizmi dhe kriza politike”, më 17 mars (të enjten) në Hotel City Park në Shkup, duke filluar në...

CIVIL-i do t’i ndajë çmimet e para për gazetarë qytetarë në kuadër të projektit “Objektiv qytetar” të shtunën, më 13 shkurt, në hotelin Siti Park, me fillim prej orës...