Kategoritë

Një grup i funksionarëve të lartë partiak të OBRM-PDUKM, ndanë dokument ekskluzivisht me CIVIL Median. Dokumentin do ta publikojmë në tërësi, me qëllim që të mbajmë rolin e resursit...

Ekipi monitorues i Civilit sot ishte në Çair për të vëzhguar prej afër situatën dhe atmosferën për rrethin e tretë zgjedhor, ku pas ankesës së parashtruar nga Lëvizja Besa...

Në mes të ditës, personi S.M., anëtar i BDI në komunën Saraj, ka sulmuar fizikisht një aktivist dhe vëzhgues të Civilit. Incidenti ka ndodhur dje, më 1 nëntor, në...

Zgjedhjet përfunduan, por nuk përfundoi edhe dëshpërimi. Zgjedhjet përfunduan, por nuk arriti jeta tek të gjithë qytetaret dhe qytetarët. Zgjedhjet përfunduan, por persona të dyshuar fituan mbështetje institucionale. Zgjedhjet...

Iniciatorët për reforma në OBRM-PDUKM, sot në konferencën për shtyp kërkuan nga lideri Nikolla Gruevski menjëherë të jep dorëheqje dhe kërkojnë që mos të vazhdoj me ndarje të reja...

  Kryetari i Bashkimit Demokratik për Integrim, Ali Ahmeti, mbrëmë në Komunën e Bogovinës kërkoj përkrahje për fitoren e kandidatit për kryetar komune Berzat Bejtullahu – Haki në zgjedhjet...