Kategoritë

Maksim Dimitrievski, kryetar i Komisionit për Mbrojtje të LSDM, në intervistë për CIVIL Media, ndër tjera tha se, kur bëhet fjalë për sigurinë e Maqedonisë, ajo është “rezultat i...

CIVIL – Qendra për Liri e organizon diskutimin e katërt publik me temë “Pluralizmi dhe kriza politike”, i cili do të mbahet të martën, më 10 maj 2016, në...

Shiko për zotin, komentin për qëndrimin e Zaevit dhe LSDM-së, si dhe të mbarë strukturave që organizojnë protestat civile, se nuk shkohet në Vjenë derisa nuk anulohet falja dhe...