Kategoritë

Prej fillimit të heshtjes zgjedhore deri tani, një pjesë të përfaqësuesve me përvojë të Civilit marrin lloje të ndryshme të “përshëndetjeve” ku shihet qartë qëllimi i tyre për t’i...

Fushata parazgjedhore po mbaron dhe tani mund të kthehemi në atë se çfarë u zhvillua gjatë muajit të fundit. Mendoj se u realizuan parashikimet se kjo fushatë parazgjedhore do...

Në ditën para heshtjes zgjedhore, CIVIL – Qendra për Liri i fton mediat, përfaqësuesit e organizatave qytetare dhe misionet vëzhguese, vëzhguesit e Civilit dhe të gjithë qytetarët e interesuar,...

Shkruan: Sasho Ordansoki o të doja sot ta shfrytëzoj kolumnën time ditore për një çështje të karakterit personal, por për të cilën, shpresoj, ka dimensione të caktuara shoqërore më...

Shkruan: Sasho Ordanoski “ë përgjithësi, më duhet të them se kam frikë për jetën time më tepër, me këtë terr të drejtësisë. Nuk është me rëndësi nëse do të...

CIVIL – Qendra për Liri me vëmendje i ndjek ngjarjet dhe proceset lidhur me procesin zgjedhor në Republikën e Maqedonisë, dhe rregullisht e informon opinionin për gjetjet, analizat dhe...

Shkruan: Sasho Ordanoski q sa unë kuptoj në përrallën për kthimin e shtetit juridik në Maqedoni, ekzistojnë indicie të fuqishme se presidenti i mëparshëm i Gjykatës Penale Vlladimir Pançevski...