Kategoritë

Shkruan: Sasho Ordansoki o të doja sot ta shfrytëzoj kolumnën time ditore për një çështje të karakterit personal, por për të cilën, shpresoj, ka dimensione të caktuara shoqërore më...

Shkruan: Sasho Ordanoski “ë përgjithësi, më duhet të them se kam frikë për jetën time më tepër, me këtë terr të drejtësisë. Nuk është me rëndësi nëse do të...

CIVIL – Qendra për Liri me vëmendje i ndjek ngjarjet dhe proceset lidhur me procesin zgjedhor në Republikën e Maqedonisë, dhe rregullisht e informon opinionin për gjetjet, analizat dhe...

Shkruan: Sasho Ordanoski q sa unë kuptoj në përrallën për kthimin e shtetit juridik në Maqedoni, ekzistojnë indicie të fuqishme se presidenti i mëparshëm i Gjykatës Penale Vlladimir Pançevski...

Komisioni Shtetëror zgjedhor sot shpalli udhëzim për votim, për edukimin e qytetareve dhe qytetarëve me të drejtë votimi. Udhëzimi është në shtatë gjuhë dhe mund të hapet në ueb...

Shoqata për aktivitete humanitare “Sinergija” si udhëheqës i koalicionit të 93 organizatave joqeveritare “Dil të votosh” me 23 shtator publikoi thirrje publike për vullnetarë dhe vëzhgues të zgjedhjeve lokale...