Kategoritë

Rreth 250 fëmijë në Maqedoni, prej të cilëve 70 janë në moshë nën tre vjet, nuk e kanë të drejtën që të jetojnë në ambient familjar, tregojnë të dhënat...

Fjalori i parë për fëmijë maqedonisht-shqip dhe shqip-maqedonisht, u prezantua dje para nxënësve të Sh.F. “Vëllazërimi” në Karposh. Në fillim të evenimentit është drejtuar Komisionari i Lartë i OSBE...

Gazetari Tomislav Kezharovski, ishte viktimë e burgosjes spektakolare dhe i përndjekjes politike për shkak të tekstit të shkruajtur në vitin 2008, në hetimin gazetaresk  për humbjen e dyshimtë të...

CIVIL – Qendra për Liri fton të gjithë përfaqësuesit e mediave, shoqërisë civile, qytetaret dhe qytetarët për shoqërim dhe diskutim mbi shoqërinë e hapur. Takimi do të mbahet në...

“Nuk ka liri, nuk ka jetë, shih rrugën tënde!” në tha një qytetare e zhgënjyer e Tetovës, kur e pyetëm çka nënkupton me lirinë e shprehjes.

Në prag të rrethit të dytë në zgjedhjet lokale që do të mbahen më 29 nëntor, të dielën, qytetaret dhe qytetarët kanë mundësinë që të kontriboujnë në zbatimin e...

Në Maqedoni, internetin e përdorin 1.503.000 njerëz ose 72%2 nga popullsia, ndërsa një milion janë të kyçur në rrjetin social Fejsbuk, tregojnë të dhënat në ueb faqen e specializuar...