Kategoritë

Edhe pse të gjitha reagimet të shtunën ishin për një xhip me targa diplomatike, megjithatë askush nuk i vërejti automjetet e shumta në parkingun në Vodno të mesme, si...

Kjo është një organizatë ndryshe, pa kompromise dhe këmbëngulëse, çdo herë bashkë me qytetaret dhe qytetarët e Republikës së Maqedonisë. Organizatë e zëshme e cila asnjëherë nuk tërhiqet par...

Nga komuna Butel sot filloi aksioni për pastrimin e kryeqytetit, të cilën e paralajmëroi kryetari i Qytetit të Shkupit, Petre Shilegov, në bashkëpunim me Agjencinë për punësim dhe Ministria...

Në ditën e sotme, në vitin 1908, në Manastir është mbajtur Kongresi i Manastirit ku është krijuar alfabeti i standardizuar shqiptar. Kongresi ka filluar më 14 nëntor dhe në...

Civili vazhdon me punën në teren të projektit Media të lira për shoqëri të lirë. Me stendë informative në sheshin e qytetit dhe takim me qytetaret dhe qytetarët, mediat...

Derisa Qeveria të merr vendim, se kur dhe në çfarë mënyre do t’i trajtoj përmendoret e tragji-komedisë të ashtuquajtur “Shkupi 2014”, përmendoret kanë vendosur që vetë të dislokohen …...

“Pjesëmarrje, vëzhgim, raportim!” është slogani i serisë së re rajonale të seminareve për gazetari qytetare, të cilat i organizon Civili në vitin e tretë nga zbatimi i projektit “Objektivi...