Kategoritë

Shkruan: Besa Arifi Në Maqedoninë e Veriut krimet e urrejtjes janë realitet për të cilin flasin vetëm organizatat joqeveritare. De iure, kriminaliteti i urrejtjes në vendin tonë dënohet me...

Sasho Ordanoski, analist politik, në intervistë për CIVIL Media i shpalos nxitësit e konflikteve ndëretnike, agjendat nacionaliste dhe lidhshmërinë e ngushtë të strukturave politike dhe shoqërore, duke i përfshirë...

Vetë koncepti i një shoqërie për të gjithë është vetëm një mjet për të përmirësuar ndarjen dhe ekskluzivitetin në shoqërinë tonë… Kjo qeveri për shkak se beson në këtë...