Kategoritë

Dita ndërkombëtare e teatrit – 27 marsi, sot do të shënohet nëpër botë me shfaqje dhe lexim të mesazheve për artin skenik. 

Lëkurat e përpunuara të kafshëve, maskat dhe kambanat, këto janë sinonim i karnavalit të përvitshëm Ilir, që mbahet në Bozovcë të Malësisë së Sharrit në Tetovë.

Teatri Shqiptar – Shkup do të merr pjesë në Festivalin Tradicional të Teatreve Shtetërore në Ballkan i cili mbahet në Bursë, Turqi, me shfaqjen “Biondi dhe Qeni” në regji...

Nga nesër, deri në fund të këtij muaji, në shtatë qytete të Maqedonisë do të shfaqen katër filma për fëmijë, në kornizat e projektit “Java e filmave për fëmijë”,...