Kategoritë

KOVID-19 Hollywoodi po adaptohet me koronavirusin

Industria më e madhe e filmit në botë ka vendosur ta marrë më seriozisht rrezikun nga kjo sëmundje, dhe si pasojë po i anulon shumicën e premierave dhe lansimeve të projekteve kinematografike.

Në mesin e tyre janë edhe: “Mulan”, “Fast and Furious 9”, “The New Mutants”, “Antlers”, “A Quiet Place Part II”, “The Lovebirds”, “No Time to Die”, “Peter Rabbit 2” dhe të tjerë.

Të gjitha këto anulime janë të përkohshme, megjithëse ende nuk dihen data e sakta të lansimit të filmave të shumëpritur nga publiku, nëpër kinema.