Kategoritë

Shkelja e të drejtave të njeriut, korrupsioni, kontrolli mbi mediat dhe dhuna mbi kundërshtarët politikë, është përshkrimi i shkurtë i sundimit shumëvjeçar të Rexhep Taip Erdoganit në Turqi.

Në adresimin e sivjetmë, drejtoresha e përgjithshme e Trupit të Kombeve të Bashkuara për barazi gjinore dhe forcimin e gruas, Pumzile Mlambo Nguçka, thotë se anembanë botës, shumë gra...

Nesër, në organizim të Këshillit Opozitar dhe disa partive opozitare shqiptare, me në fillim të orën 17:30, në Shkup do të zhvillohet marsh protestues me moton “Dita D –...