Kategoritë

CIVILi  në kornizat e Festivalit të lirisë  organizon  panel diskutime të titulluar “Drejtësia Sociale dhe Diskriminimi: Shumë njerëz në margjinat e shoqërisë dhe politikës… Deri kur?” sot, 11 dhjetor...

CIVILi  organizon një panel diskutimi të titulluar “Drejtësia Sociale dhe Diskriminimi: Shumë njerëz në margjinat e shoqërisë dhe politikës… Deri kur?”. Diskutimi në panel do të zhvillohet të premten,...

CIVILi  uron 10 dhjetorin, Ditën Ndërkombëtare të të Drejtave të Njeriut të gjithë qytetarëve të Maqedonisë së Veriut dhe botës dhe porosit: Lufta për të drejtat dhe liritë e...

CIVILi organizon Konferencë për të drejtat e njeriut, drejtësi dhe kundër korrupsionit “Stacioni i Ardhshëm: Evropë”  sot, 10 dhjetor, në Ditën Ndërkombëtare për të drejtat e njeriut, me fillim...

Temë e sesionit të dytë të konferencës së CIVILit për të drejtat e njeriut, drejtësi dhe antikorrupsion “Stacioni i ardhshëm: Evropë”, është lufta kundër korrupsionit. Pjesëmarrës janë zëvendës kryeministri...

Temë e sesionit të parë të konferencës për të drejtat e njeriut, drejtësi dhe anti-korrupsion “”Stacioni i ardhshëm – Evropë”  është drejtësia dhe sundimi i ligjit. Pjesëmarrës janë Ministri...

CIVILi organizon Konferencë për të drejtat e njeriut, drejtësi dhe kundër korrupsionit “Stacioni i Ardhshëm: Evropë” më 10 dhjetor, në Ditën Ndërkombëtare për të drejtat e njeriut, me fillim...

CIVILi i  monitoron zgjedhjet e parakohshme lokale në Shtip dhe Pllasnicë me 30 vëzhgues të lëvizshëm, do të monitorojë zgjedhjet që do të mbahen më 13 dhjetor në Stip...