Kategoritë

Sasho Ordanoski, analist politik, në video mesazh për Nismën e CIVILit “Të Bashkuar në Dallime”, tregon për ndikimin e politikave, veçanërisht në kontekstin zgjedhor, se si janë ose si...

Autorja Lisa Bauta Shaqiri me video mesazh për nismën e CIVILit “Të bashkuar në dallime” porosit të bashkohemi në dallime dhe të japim kontributin tonë për zhvillimin e shoqërisë...